
افزایش ۲۰ تا ۶۰ درصدی آجیل نسبت به سال گذشته
- mohtasham
- سه شنبه 21 اسفند ماه 1403
- 0
- 12 بازدید
🔻 رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار مشهد گفت: قیمت آجیل امسال نسبت به سال گذشته از ۲۰ تا ۶۰ درصد افزایش قیمت داشته که این افزایش ناشی از افزایش قیمت دلار بوده است.
🔻سید جمال حسینی طاهر در گفت و گو با خبرنگار تسنیم از مشهد در خصوص نزدیک شدن به ایام نوروز اظهار داشت: ما از مردم میخواهیم که آجیل را حتما از اعضای پروانه دار این صنف تهیه کنند و از فروشگاههای متفرقه که در این ایام فروش آجیل را انجام میدهند خریداری نکنند ؛آنظورکه مردم فکر میکنند آجیل گران نشده است.
🔻وی افزود: از هفته گذشته گشتهای مشترک با بهداشت و دیگر سازمانهای نظارتی را جهت کنترل هرچه بهتر بازار آغاز کردیم.
🔻حسینی با اشاره به اینکه آجیل یکی از با صرفه ترین مواد غذایی جهت پذیرایی از مهمان محسوب میشود ، خاطرنشان کرد: با یک کیلو آجیل میتوانیم از 20 الی 30 مهمان پذیرایی کنیم و در حال حاضر قیمت یک کیلو آجیل از 350.000 هزار تومان تا 900 هزار تومان در نظر بگیرم سهم پذیرایی از هر مهمان بین 20 الی 30 هزار تومان میشود.
🔻وی تاکید کرد: قیمت مغزیجات و پسته های خیلی درشت گران است و متاسفانه مردم قیمت آجیل را بر مبنای آنها در نظر میگیرند و این در حالی است که در حال حاضر آجیلهای زیادی در حدود 200 الی 250 هزار تومان در سطح خرده فروشی عرضه میشود مانند انواع تخمههای آفتابگردان ، ذرت ها، مغزهای بادام زمینی، نخود و کشمش زمینی غلافدار، بادام زمینی روکش دار و ….که این آجیلها بسیار خوشمزه و مقوی هستند و قیمت آجیل مخلوط از 350 هزار تومان الی 900 هزار تومان است البته آجیل های سفارشی که با مغزیجات مخلوط میشوند قیمت بالای 1 میلیون تومان دارند.
🔻رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار مشهد اضافه کرد : تغییر فرهنگ مصرف و گرایش مردم به تغذیه با مواد مغزی و کم حجم باعث شده که مصرف آجیل و خشکبار در ایران و کل دنیا هر سال رو به افزایش باشد و به همین علت آجیل و خشکبار از کالای لوکس خارج شده و در سبد غذایی مردم جا گرفته است.
🔻حسینی در خصوص معضلات این حوزه نیز گفت:گران شدن اجناس سبب کم شدن سرمایه اصناف و نوسانات ارزی باعث نقدی شدن معاملات بازار شده که این 2 عامل فشار مالی زیادی به کسبه وارد کرده است.
🔻وی تصریح کرد: قطع شدن برق از دیگر معضلاتی است که این روزها کسبه و تولیدکنندگان با آن روبرو هستند، در این شرایط اعضای صنف ما با حداقل سود، تولید و فروش اجناس خوب تلاش میکنند که فرهنگ مصرف آجیل را در کشور افزایش دهند.
🔹#روابط_عمومی_اتاق_اصناف_مشهد به نقل از تسنیم / موسوی
🆔https://eitaa.com/OtaghAsnafMashhad
این مطالب رو هم پیشنهاد میکنیم ببینید
- چهارشنبه 24 خرداد ماه 1402
- بدون دیدگاه
- 12 بازدید
- چهارشنبه 24 خرداد ماه 1402
- بدون دیدگاه
- 12 بازدید
- پنجشنبه 25 خرداد ماه 1402
- بدون دیدگاه
- 12 بازدید
- پنجشنبه 25 خرداد ماه 1402
- بدون دیدگاه
- 12 بازدید