رئیس اتاق اصناف مشهد اظهار داشت: ثبت نام واحدهای صنفی متقاضی حضور در نمایشگاه عرضه مستقیم کالای بهاره از 13 بهمن ماه آغاز و تا 17 بهمن ماه ادامه خواهد داشت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف مشهد هادی مخملی در ادامه افزود: نمایشگاه عرضه مستقیم کالای فروش بهاره در محل نمایشگاه بین المللی مشهد در بازه زمانی 11 تا 17 اسفندماه برگزار می شود و تنها واحدهای صنفی دارای پروانه کسب معتبر می توانند در آن شرکت کنند.

وی بیان داشت: متصدیان واحدهای صنفی دارای پروانه کسب علاقه مند به شرکت در نمایشگاه عرضه مستقیم کالای بهاره می توانند تا پایان روز شنبه 20 بهمن ماه برای ثبت نام به آدرس نبش آموزگار17 پلاک 20 مراجعه و یا با شماره تلفن های 36014395 مجری برگزاری نمایشگاه و ۳۱۷۳۰۱۵۶ واحد توسعه و امور تولیدی و بازرگانی اتاق اصناف تماس گیرند.

رییس اتاق اصناف مشهد با اشاره به این نکته که  نمایشگاه عرضه مستقیم کالای فروش بهاره با هدف تأمین مایحتاج مورد نیاز همشهریان پیش از فرا رسیدن ایام نوروز و سال نو راه اندازی می شود ابراز امیدواری کرد که عرضه کالاها و خدمات با کیفیت مناسب، رضایت هموطنان مشهدی را فراهم آورد.

هادی مخملی بیان داشت: در این نمایشگاه واحدهای صنفی عرضه کننده مواد غذایی، پوشاک، لوازم خانگی، کیف و کفش می توانند کالاهای خود را با قیمت مصوب و کارشناسی شده عرضه کنند.

 

روابط عمومی اتاق اصناف مشهد


با عرض پوزش این مطلب نیاز به کلمه عبور دارد

لطفاً کلمه عبور را وارد نمایید