رئیس اتحادیه صنف رستورانداران مشهد: فروش رستورانها ۲۰ درصد کاهش یافته است| نرخها باید رقابتی شود
- admin
- جمعه 13 مرداد ماه 1402
- 0
- 1033 بازدید
رئیس اتحادیه صنف رستورانداران، چلوکباب، آشپزخانه و حلیمپزان مشهد با اشاره به اینکه در مشهد تقریبا ۲۰ درصد کاهش فروش داشتهایم، گفت: وقتی ۵ مشتری به رستوران میآید، ۳ پرس غذا سفارش میدهند، اما باید برای ۵ نفر سرویس دهیم که اینها هزینههای خاص خودش را دارد، اما ما به عنوان رستوراندار هزینه ۳ پرس غذا را دریافت میکنیم.
حسن امیریان در گفتگو با شهرآرانیوزدر خصوص تغییر نرخنامه صنف رستورانها، آشپزخانهها و کبابیهای مشهد عنوان کرد: متاسفانه هنوز نرخهای صنف ما اصلاح نشده است. حدود ۲ ماه است انجمن حمایت از حقوق مصرف کننده نرخهای ما را تایید کرده و به اتاق اصناف و از آنجا به سازمان صمت رفته، اما هنوز نرخهای جدید ابلاغ نشده است.
وی افزود: چند وقت است که به دلیل گرانی گوشت و برنج مشتریان ما کاهش پیدا کرده است. البته ما در سال جدید افزایش قیمت نداشتهایم. در تهران، شیراز و اصفهان قیمتها دست واحد صنفی است، اما در مشهد باید مطابق قانون نرخ بدهیم. اکثر مشتریان ما گوشت و ماهیچه مصرف دارند، چون میدانند قیمت گوشت بالا رفته، اما ما نمیتوانیم قیمت آن را افزایش دهیم.
رئیس اتحادیه صنف رستورانداران، چلوکباب، آشپزخانه و حلیمپزان مشهد با اشاره به اینکه در مشهد تقریبا ۲۰ درصد کاهش فروش داشتهایم، گفت: رستورانها در تهران ۵۰ درصد کاهش فروش داشتهاند، اما در مشهد اینگونه نبوده است. به عنوان مثال وقتی ۵ مشتری به رستوران میآید، ۳ پرس غذا سفارش میدهند، اما باید برای ۵ نفر سرویس دهیم که اینها هزینههای خاص خودش را دارد، اما ما به عنوان رستوراندار هزینه ۳ پرس غذا را دریافت میکنیم.
امیریان بیان کرد: اگر بخواهیم مشتری و کاسب آرامش داشته باشد باید نرخها دست فروشندگان باشد تا رقابت ایجاد شود. یعنی اگر فروشندهای گوشت را کیلویی ۴۸۰ هزار تومان میخرد، فروشنده به میل خود ۵ تا ۱۰ درصد قیمتش را افزایش دهد. آن وقت یک فروشنده قیمتش را افزایش میدهد و یک فروشنده دیگر تغییری در قیمتش ایجاد نمیکند. مشتریان نیز هرجا که بخواهند غذا میخورند. اینگونه نباشد که نرخی که اعلام میکنیم در بالاشهر و پایین شهر یکسان باشد. تا زمانی که در بازار رقابت ایجاد نشود، اقدام سازمان صمت برای ارائه نرخهای قانونی هیچ فایدهای ندارد.
وی بیان کرد: وقتی به ما نرخ میدهند تقریبا ۳ تا ۴ ماه آرامش داریم و فقط ۱۵ درصد سود میکنیم. پس از ۴ ماه مجددا اقلام گران میشود که تقریبا چند ماه دیگر زمان میبرد تا به ما نرخ جدید اعلام کنند. در این مدت مجددا رستورانها و آشپزخانههای مشهد متضرر میشوند.
رئیس اتحادیه صنف رستورانداران، چلوکباب، آشپزخانه و حلیمپزان مشهد خاطرنشان کرد: آیا واقعا گوشت گران شده است؟ اگر گوشت و مرغ گران نشده است به ما اعلام کنند تا برای افزایش نرخ دوندگی نکنیم. ۱۲۰۰ واحد صنفی داریم که حداقل روزی ۵۰ واحد صنفی به اتحادیه تماس میگیرند و بابت نرخها اعتراض میکنند.
این مطالب رو هم پیشنهاد میکنیم ببینید
- جمعه 30 تير ماه 1402
- بدون دیدگاه
- 1033 بازدید
- جمعه 30 تير ماه 1402
- 1 دیدگاه
- 1033 بازدید
- دوشنبه 2 مرداد ماه 1402
- بدون دیدگاه
- 1033 بازدید
- سه شنبه 3 مرداد ماه 1402
- بدون دیدگاه
- 1033 بازدید