ظرفیت مشهد برای صادرات شیرینی و شکلات ظرفیت مشهد برای صادرات شیرینی و شکلات

🔻رییس اتحادیه صنف شیرینی‌ساز، شیرینی‌فروش و کافه‌ قنادی مشهد نیز در این نشست با اشاره به ظرفیت‌های موجود در صنعت شیرینی و شکلات کشور اظهار کرد: امروز بستر مناسبی برای توسعه صادرات در صنعت شیرینی و شکلات فراهم است، حتی با وجود قیمت‌های آزاد و جدید آن، بازارهای منطقه‌ای مانند امارات متحده عربی، شرایط مطلوبی برای صادرات محصولات ایرانی دارند.

🔻حسن قدسی افزود: تجار ترک با برخورداری از LC های مناسب، سهم بالایی در این بازارها کسب کرده‌اند؛ اما متاسفانه از چنین زیرساخت‌هایی محروم هستیم، با این حال، تلاش می‌کنیم تا با استفاده از ظرفیت‌های داخلی و تعاملات منطقه‌ای، این مسیر را برای فعالان صنفی هموار کنیم.

🔻وی مهم‌ترین چالش پیش‌روی صنف شیرینی سازان را موضوع قیمت‌گذاری دستوری دانست و گفت: در حال حاضر قیمت‌گذاری پنج قلم اصلی و پرمصرف شیرینی، توسط کمیسیون نظارت بر اصناف در حوزه صنعت و معدن انجام می‌شود.

🔻به گفته وی، این در حالی است که در تهران با تعامل میان اتحادیه‌های صنفی و اتاق اصناف، روند قیمت‌گذاری منطقی‌تر و واقع‌بینانه‌تر انجام می‌پذیرد، این تفاوت در سیاست‌گذاری، فضای رقابت را برای واحدهای صنفی ما در مشهد با دشواری مواجه کرده است.

🔻نایب رییس اتحادیه صنف شیرینی‌ساز، شیرینی‌فروش و کافه‌قنادی مشهد با اشاره به چالش‌های تأمین مواد اولیه در این صنف اظهار کرد: حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد آرد مورد نیاز واحدهای ما از طریق سامانه تأمین می‌شود که تحت عنوان آرد صنف و صنعت عرضه می‌شود.

🔻مرتضی طباطباییان افزود: با این حال قیمت این نوع آرد تفاوت چندانی با آرد آزاد ندارد و سایر اقلام و نیازهای اولیه نیز عمدتاً از بازار آزاد تهیه می‌شود، در چنین شرایطی قیمت‌گذاری دستوری برای شیرینی‌ها توجیه اقتصادی ندارد و باعث بروز مشکلات جدی در چرخه تولید و عرضه می‌شود.

🔻وی تاکید کرد: ماهیت تنظیم بازار برای کالاهای اساسی و پرمصرفی همچون نان، برنج، روغن یا گوشت تعریف شده است، نه برای محصولاتی مانند شیرینی که نقش آن در سبد مصرف خانوار تغییر کرده است، بنابراین نگاه سیاست‌گذاران به این صنف باید تغییر کند و از تحمیل محدودیت‌های غیر ضروری بر تولیدکنندگان پرهیز شود.

🔹#روابط_عمومی_اتاق_اصناف_مشهد به نقل از ایرنا
🌐 کانال رسمی:  
https://eitaa.com/OtaghAsnafMashhad

🔻رییس اتحادیه صنف شیرینی‌ساز، شیرینی‌فروش و کافه‌ قنادی مشهد نیز در این نشست با اشاره به ظرفیت‌های موجود در صنعت شیرینی و شکلات کشور اظهار کرد: امروز بستر مناسبی برای توسعه صادرات در صنعت شیرینی و شکلات فراهم است، حتی با وجود قیمت‌های آزاد و جدید آن، بازارهای منطقه‌ای مانند امارات متحده عربی، شرایط مطلوبی برای صادرات محصولات ایرانی دارند.

🔻حسن قدسی افزود: تجار ترک با برخورداری از LC های مناسب، سهم بالایی در این بازارها کسب کرده‌اند؛ اما متاسفانه از چنین زیرساخت‌هایی محروم هستیم، با این حال، تلاش می‌کنیم تا با استفاده از ظرفیت‌های داخلی و تعاملات منطقه‌ای، این مسیر را برای فعالان صنفی هموار کنیم.

🔻وی مهم‌ترین چالش پیش‌روی صنف شیرینی سازان را موضوع قیمت‌گذاری دستوری دانست و گفت: در حال حاضر قیمت‌گذاری پنج قلم اصلی و پرمصرف شیرینی، توسط کمیسیون نظارت بر اصناف در حوزه صنعت و معدن انجام می‌شود.

🔻به گفته وی، این در حالی است که در تهران با تعامل میان اتحادیه‌های صنفی و اتاق اصناف، روند قیمت‌گذاری منطقی‌تر و واقع‌بینانه‌تر انجام می‌پذیرد، این تفاوت در سیاست‌گذاری، فضای رقابت را برای واحدهای صنفی ما در مشهد با دشواری مواجه کرده است.

🔻نایب رییس اتحادیه صنف شیرینی‌ساز، شیرینی‌فروش و کافه‌قنادی مشهد با اشاره به چالش‌های تأمین مواد اولیه در این صنف اظهار کرد: حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد آرد مورد نیاز واحدهای ما از طریق سامانه تأمین می‌شود که تحت عنوان آرد صنف و صنعت عرضه می‌شود.

🔻مرتضی طباطباییان افزود: با این حال قیمت این نوع آرد تفاوت چندانی با آرد آزاد ندارد و سایر اقلام و نیازهای اولیه نیز عمدتاً از بازار آزاد تهیه می‌شود، در چنین شرایطی قیمت‌گذاری دستوری برای شیرینی‌ها توجیه اقتصادی ندارد و باعث بروز مشکلات جدی در چرخه تولید و عرضه می‌شود.

🔻وی تاکید کرد: ماهیت تنظیم بازار برای کالاهای اساسی و پرمصرفی همچون نان، برنج، روغن یا گوشت تعریف شده است، نه برای محصولاتی مانند شیرینی که نقش آن در سبد مصرف خانوار تغییر کرده است، بنابراین نگاه سیاست‌گذاران به این صنف باید تغییر کند و از تحمیل محدودیت‌های غیر ضروری بر تولیدکنندگان پرهیز شود.

🔹#روابط_عمومی_اتاق_اصناف_مشهد به نقل از ایرنا
🌐 کانال رسمی:  
https://eitaa.com/OtaghAsnafMashhad


با عرض پوزش این مطلب نیاز به کلمه عبور دارد

لطفاً کلمه عبور را وارد نمایید