حسن امیریان روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: در این ایام آنان که اغلب آشپزخانه داران هستند، سفره انداز مراسم عزاداری در محرم و صفر می شوند و از تامین اقلام سفره گرفته تا پخت و پز آن را انجام می دهند و به صورت رایگان بین عزاداران توزیع میکنند.
وی اظهار داشت: رستوران داران همچنین سفارشات مردمی را در ایام محرم و صفر پذیرش کرده و کار تهیه آن را به صورت رایگان برعهده می گیرند، همچنین مشارکت مردم را در تامین اقلام نذورات را نیز می پذیرند.
رییس اتحادیه صنف رستوران داران، کباب و حلیم پزان مشهد گفت: سفره اندازی و پخش نذورات در ایام عزاداری ماه های محرم و صفر در این شهر به صورت مشارکت مردمی – صنفی است که در تمام شهر گسترش دارد.
امیریان اضافه کرد: رستوران داران و آشپزخانه داران در ایام عزاداری ماه های محرم و صفر چهار غذای نذری شامل شله، پلو قیمه، پلو قورمه سبزی و حلیم را طبخ کرده و در سفره های نذری قرار می دهند.
وی تعداد واحدهای دارای پروانه کسب معتبر زیر پوشش اتحادیه صنف رستوران داران، کباب و حلیم پزان مشهد را هزار و ۲۰۰ واحد صنفی ذکر و بیان کرد: پروانه کسب ۲۵۰ واحد دیگر در حال صدور بوده و ۷۰ واحد دیگر نیز به دلیل نداشتن پروانه کسب و عدم اقدام در این زمینه با وجود تاکیدات مکرر، بزودی پلمب می شوند.